Bezpieczeństwo ekologiczne kiełbas wołowych surowo dojrzewajacych bez dodatku azotanów.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo ekologiczne kiełbas wołowych surowo dojrzewajacych bez dodatku azotanów. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ANNA KONONIUK, ZBIGNIEW DOLATOWSKI. W: II Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego), 24-26.04.2017 r s. 11. [b.m.], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
II Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego), 24-26.04.2017 r, s. 11
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2017 08:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 grudnia 2017 08:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 42992) wydawnictwo zwarte #42992
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.