Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Bezpieczeństwo ekologiczne kiełbas wołowych surowo dojrzewajacych bez dodatku azotanów.

Opis bibliograficzny

Bezpieczeństwo ekologiczne kiełbas wołowych surowo dojrzewajacych bez dodatku azotanów. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, ANNA KONONIUK, ZBIGNIEW DOLATOWSKI. W: II Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego), 24-26.04.2017 r s. 11. [b.m.], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
II Sympozjum Naukowe : "Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności", Kiry (k. Zakopanego), 24-26.04.2017 r, s. 11
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 grudnia 2017 08:53
Ostatnia aktualizacja:18 grudnia 2017 08:53

Identyfikatory

BPP ID: (59, 42992) wydawnictwo zwarte #42992

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się