Technologia sous-vide - korzyści i zagrożenia.
Opis bibliograficzny
Technologia sous-vide - korzyści i zagrożenia. [AUT.] MONIKA MICHALAK-MAJEWSKA, PIOTR STANIKOWSKI, WALDEMAR GUSTAW, ANETA SŁAWIŃSKA, WOJCIECH RADZKI, KATARZYNA SKRZYPCZAK, EWA JABŁOŃSKA-RYŚ. W: VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne s. 28. Częstochowa 2017, Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie, 978-83-7455-545-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Ogólnopolska Konferencja Naukowa Żywnośc- Żywienie- Dietetyka : "Dietetyka w gastronomii i cateringu", Materiały konferencyjne, s. 28
Wydawca:
Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2017 09:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 10:15 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7455-545-6
BPP ID: (59, 42997) wydawnictwo zwarte #42997
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.