Characteristic of ACE-inhibitory actives of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB.
Opis bibliograficzny
Characteristic of ACE-inhibitory actives of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Biologically Active Compounds in Food, 2nd International Conference, Book of Abstracts, 9-10 November 2017 Łódź, Poland s. 60. [Łódź] 2017, [b. w.], 978-83-949548-0-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Biologically Active Compounds in Food, 2nd International Conference, Book of Abstracts, 9-10 November 2017 Łódź, Poland, s. 60
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 grudnia 2017 10:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 grudnia 2017 10:13 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-949548-0-2
BPP ID: (59, 42999) wydawnictwo zwarte #42999
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.