Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Characteristic of ACE-inhibitory actives of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB.

Opis bibliograficzny

Characteristic of ACE-inhibitory actives of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Biologically Active Compounds in Food, 2nd International Conference, Book of Abstracts, 9-10 November 2017 Łódź, Poland s. 60. [Łódź] 2017, [b. w.], 978-83-949548-0-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Biologically Active Compounds in Food, 2nd International Conference, Book of Abstracts, 9-10 November 2017 Łódź, Poland, s. 60
Wydawca:
[b. w.]
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 grudnia 2017 10:13
Ostatnia aktualizacja:18 grudnia 2017 10:13

Identyfikatory

ISBN: 978-83-949548-0-2
BPP ID: (59, 42999) wydawnictwo zwarte #42999

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się