Stosowanie Dobrych Praktyk Rolniczych gwarantem zapewnienia bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji podstawowej.
Opis bibliograficzny
Stosowanie Dobrych Praktyk Rolniczych gwarantem zapewnienia bezpieczeństwa żywności na etapie produkcji podstawowej. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANETA BRODZIAK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK. W: Ergonomia, bezpieczeństwo i higiena pracy w praktyce t. 2 / redakcja Halina Pawlak, Bożena Nowakowicz-Dębek Lublin 2017, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis, s. 71-85, il., bibliogr, 978-83-63761-96-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych Libropolis
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2018 09:31 |
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2019 12:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00675ad49b31cced9984d
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-96-7
BPP ID: (59, 43043) wydawnictwo zwarte #43043
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.