Whey protein concentrate as food supplements raw material for athlets and physically active people.
Opis bibliograficzny
Whey protein concentrate as food supplements raw material for athlets and physically active people. [AUT.] AGNIESZKA DYLEWSKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XI konferencja naukowa doktorantów : [15-16 kwietnia 2013 r.] s. 11-12. Lublin 2013, Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 978-83-7259-209-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : XI konferencja naukowa doktorantów : [15-16 kwietnia 2013 r.], s. 11-12
Wydawca:
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 stycznia 2018 14:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 marca 2018 11:33 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-209-5
BPP ID: (59, 43092) wydawnictwo zwarte #43092
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.