Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Influence of heating time of whey protein concentrate solutions on surface tension and viscosity.

Opis bibliograficzny

Influence of heating time of whey protein concentrate solutions on surface tension and viscosity. [AUT.] AGNIESZKA DYLEWSKA. W: Multidirectional Research in Agriculture and Forestry : First International Conference of PhD Students, Kraków, 24 th March 2012 s. [16]. Kraków 2012, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Multidirectional Research in Agriculture and Forestry : First International Conference of PhD Students, Kraków, 24 th March 2012, s. [16]
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2012
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 stycznia 2018 11:05
Ostatnia aktualizacja:10 marca 2018 11:33

Identyfikatory

BPP ID: (59, 43124) wydawnictwo zwarte #43124

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się