Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Methodological aspects of fruit texture measurements using TPA test.

Opis bibliograficzny

Methodological aspects of fruit texture measurements using TPA test. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Physiological and technological aspects of gaseous and thermal treatments of fresh fruit & vegetables ; Madrit98-COST915 Conference ; Book of abstracts, October 15-16, 1998 Dept. Plant Foods Science & Technology Instituto del Frio - CSIC Madrit, Spain s. 128. [Madrit] 1998, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Physiological and technological aspects of gaseous and thermal treatments of fresh fruit & vegetables ; Madrit98-COST915 Conference ; Book of abstracts, October 15-16, 1998 Dept. Plant Foods Science & Technology Instituto del Frio - CSIC Madrit, Spain, s. 128
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 stycznia 2018 13:53
Ostatnia aktualizacja:18 stycznia 2018 13:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 43163) wydawnictwo zwarte #43163

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się