Methodological aspects of fruit texture measurements using TPA test.
Opis bibliograficzny
Methodological aspects of fruit texture measurements using TPA test. [AUT.] RAFAŁ NADULSKI. W: Physiological and technological aspects of gaseous and thermal treatments of fresh fruit & vegetables ; Madrit98-COST915 Conference ; Book of abstracts, October 15-16, 1998 Dept. Plant Foods Science & Technology Instituto del Frio - CSIC Madrit, Spain s. 128. [Madrit] 1998, [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Physiological and technological aspects of gaseous and thermal treatments of fresh fruit & vegetables ; Madrit98-COST915 Conference ; Book of abstracts, October 15-16, 1998 Dept. Plant Foods Science & Technology Instituto del Frio - CSIC Madrit, Spain, s. 128
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 1998
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 stycznia 2018 13:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 stycznia 2018 13:54 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43163) wydawnictwo zwarte #43163
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.