Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Aronia czarnoowocowa jako innowacyjny dodatek funkcjonalny do ekstrudowanych chrupek kukurydzianych.

Opis bibliograficzny

Aronia czarnoowocowa jako innowacyjny dodatek funkcjonalny do ekstrudowanych chrupek kukurydzianych. [AUT.] GABRIELA NOWAK, AGNIESZKA WÓJTOWICZ, MARTYNA GOLIAN. W: Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r s. 113-114. Lublin 2017, Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych, 978-83-943796-3-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Innowacje w praktyce : konferencja - warsztaty, wystawa, spotkanie panelowe, Lublin 23-24- listopada 2017 r, s. 113-114
Wydawca:
Centrum Innowacji Naukowo-Edukacyjnych
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2018 11:56
Ostatnia aktualizacja:26 stycznia 2018 11:56

Identyfikatory

ISBN: 978-83-943796-3-6
BPP ID: (59, 43218) wydawnictwo zwarte #43218

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się