Bezpieczeństwo żywnosci i żywienia. Część I, Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. Part I, Selected problems / praca zbiorowa pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak.
Opis bibliograficzny
Bezpieczeństwo żywnosci i żywienia. Część I, Wybrane zagadnienia = Food and nutrition safety. Part I, Selected problems / praca zbiorowa pod redakcją Mariusza Witczaka, Grety Adamczyk, Grażyny Jaworskiej, Teresy Witczak. Przemyśl 2017, Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska, 171 s, il., bibliogr, 978-83-62116-15-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
171 s.
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Wschodnioeuropejska
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
5ebffda6ad49b31ccece2eaf
Strona WWW
http://katalog.nukat.edu.pl/lib/item?id…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62116-15-7
BPP ID: (59, 43247) wydawnictwo zwarte #43247
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.