Wartości odżywcze i zastosowanie amarantusa w przemyśle.
Opis bibliograficzny
Wartości odżywcze i zastosowanie amarantusa w przemyśle. [AUT.] KAROLINA FILIPEK, NATALIA FILIPEK. W: Badania i Rozwój Młodych Naukowców w Polsce. Żywność i żywienie. Część II / [Redakcja naukowa: Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny] Poznań 2017, Młodzi Naukowcy, s. 7-12, il., bibliogr, 978-83-65917-05-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.52 |
---|---|
Rekord utworzony: | 15 lutego 2018 09:21 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-05-8
BPP ID: (59, 43252) wydawnictwo zwarte #43252
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.