Rola wybranych makroskładników w kształtowaniu plonu i jego jakości na przykładzie ziemniaka.
Opis bibliograficzny
Rola wybranych makroskładników w kształtowaniu plonu i jego jakości na przykładzie ziemniaka. [AUT.] BERNADETTA BIENIA, BARBARA SAWICKA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, DOMINIKA SKIBA. W: Wybrane aspekty z bezpieczeństwa żywności : Monografia naukowa pod redakcją Barbary Krochmal-Marczak : Krosno 2017 Krosno 2017, Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie, s. 99-116, il., bibliogr, 973-83-64457-33-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.00 |
---|---|
Rekord utworzony: | 27 lutego 2018 10:34 |
Ostatnia aktualizacja: | 23 września 2019 11:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00664ad49b31cced98cd2
Identyfikatory
ISBN: 973-83-64457-33-3
BPP ID: (59, 43326) wydawnictwo zwarte #43326
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.