Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Edible insects as source of proteins.

Opis bibliograficzny

Edible insects as source of proteins. [AUT.] EWELINA ZIELIŃSKA, MONIKA KARAŚ, ANNA JAKUBCZYK, DAMIAN ZIELIŃSKI, BARBARA BARANIAK. W: Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry / Ed.: Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal Cham 2018, Springer Springe International Publishing AG, s. 1-53, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1007/978-3-319-54528-8_67-1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bioactive Molecules in Food. Reference Series in Phytochemistry / Ed.: Mérillon Jean-Michel, Ramawat Kishan Gopal, s. 1-53
Wydawca:
Springer Springe International Publishing AG
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział podręcznika
Typ MNiSW/MEiN: podręcznik akademicki

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:3.90
Rekord utworzony:28 lutego 2018 10:28
Ostatnia aktualizacja:25 stycznia 2022 15:04

Identyfikatory

e-ISBN: 978-3-319-54528-8
e-ISSN: 2511-8358
BPP ID: (59, 43337) wydawnictwo zwarte #43337

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się