Otrzymywanie i właściwości analogów serów topionych z dodatkiem preparatów z serwatki.
Opis bibliograficzny
Otrzymywanie i właściwości analogów serów topionych z dodatkiem preparatów z serwatki. [AUT.] BARTOSZ SOŁOWIEJ. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : III Konferencja Naukowa Doktorantów / [redaktor naukowy Tadeusz Filipek] s. 87-88. Lublin 2005, Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie, 978-83-7259-122-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : III Konferencja Naukowa Doktorantów / [redaktor naukowy Tadeusz Filipek], s. 87-88
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2018 11:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2018 11:29 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-122-9
BPP ID: (59, 43344) wydawnictwo zwarte #43344
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.