Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zmiany porowatości skrobi natywnych.

Opis bibliograficzny

Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zmiany porowatości skrobi natywnych. [AUT.] MONIKA SUJKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : III Konferencja Naukowa Doktorantów / [redaktor naukowy Tadeusz Filipek] s. 89-90. Lublin 2005, Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie, 978-83-7259-122-9.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : III Konferencja Naukowa Doktorantów / [redaktor naukowy Tadeusz Filipek], s. 89-90
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:5 marca 2018 11:31
Ostatnia aktualizacja:5 marca 2018 11:31

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7259-122-9
BPP ID: (59, 43345) wydawnictwo zwarte #43345

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się