Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zmiany porowatości skrobi natywnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ hydrolizy enzymatycznej na zmiany porowatości skrobi natywnych. [AUT.] MONIKA SUJKA. W: Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : III Konferencja Naukowa Doktorantów / [redaktor naukowy Tadeusz Filipek] s. 89-90. Lublin 2005, Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie, 978-83-7259-122-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Problemy technologii produkcji roślinnej, zwierzęcej i żywności : III Konferencja Naukowa Doktorantów / [redaktor naukowy Tadeusz Filipek], s. 89-90
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 5 marca 2018 11:31 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2018 11:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-122-9
BPP ID: (59, 43345) wydawnictwo zwarte #43345
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.