Aktywność dekarboksylująca probiotycznych bakterii fermentacji mlekowej.
Opis bibliograficzny
Aktywność dekarboksylująca probiotycznych bakterii fermentacji mlekowej. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: Probiotyki w żywności : IX Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 18-20 kwietnia 2018 r s. 19. [b.m.] [2018], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : IX Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 18-20 kwietnia 2018 r, s. 19
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 maja 2018 09:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 maja 2018 08:01 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43428) wydawnictwo zwarte #43428
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.