Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Aktywność dekarboksylująca probiotycznych bakterii fermentacji mlekowej.

Opis bibliograficzny

Aktywność dekarboksylująca probiotycznych bakterii fermentacji mlekowej. [AUT.] JOANNA STADNIK. W: Probiotyki w żywności : IX Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 18-20 kwietnia 2018 r s. 19. [b.m.] [2018], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności : IX Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 18-20 kwietnia 2018 r, s. 19
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 maja 2018 09:55
Ostatnia aktualizacja:11 maja 2018 08:01

Identyfikatory

BPP ID: (59, 43428) wydawnictwo zwarte #43428

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się