Characteristics of milk products substitutes intended for people with allergies and food intolerance.
Opis bibliograficzny
Characteristics of milk products substitutes intended for people with allergies and food intolerance. [AUT.] MAŁGORZATA GÓRAL. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 39. Poznań, Młodzi Naukowcy, 978-83-65917-78-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 39
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2018 11:08 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-78-2
BPP ID: (59, 43466) wydawnictwo zwarte #43466
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.