Biochemical properties of thermally processed red cabbage and red onion.
Opis bibliograficzny
Biochemical properties of thermally processed red cabbage and red onion. [AUT.] EWA HABZA, URSZULA GAWLIK-DZIKI, JAGODA SZAFRAŃSKA. W: Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny s. 43. Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, 978-83-65917-78-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Badania i rozwój młodych naukowców w Polsce 2018. Materiały konferencyjne - wiosna. Część czwarta - Lublin / Red. nauk. Jędrzej Nyćkowiak, Jacek Leśny, s. 43
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 maja 2018 11:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 stycznia 2022 13:07 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-78-2
BPP ID: (59, 43469) wydawnictwo zwarte #43469
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.