Wpływ dodatku wybranych liofilizowanych warzyw na stabilność oksydacyjną i jakość sensoryczną modelowych wyrobów mięsnych podczas chłodniczego przechowywania.
Opis bibliograficzny
Wpływ dodatku wybranych liofilizowanych warzyw na stabilność oksydacyjną i jakość sensoryczną modelowych wyrobów mięsnych podczas chłodniczego przechowywania. [AUT.] JOANNA STADNIK, PAULINA KĘSKA. W: XLIX DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Zmiana na rynku mięsa" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa, 17 maja 2018r s. 57-58. [Warszawa], [b.w.], 2018.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XLIX DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. "Zmiana na rynku mięsa" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne pt. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce", Warszawa, 17 maja 2018r, s. 57-58
Wydawca:
[b.w.], 2018
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 maja 2018 13:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 maja 2018 13:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43496) wydawnictwo zwarte #43496
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.