Żywność funkcjonalna - podział i charakterystyka.
Opis bibliograficzny
Żywność funkcjonalna - podział i charakterystyka. [AUT.] KATARZYNA ŻELIZKO, KAROL KUPRYANIUK. W: Zagadnienia aktualnie poruszane przez Młodych Naukowców 12 [Dokument elektroniczny] / [redaktor wydania Krzysztof Piech] Kraków 2018, Creativetime, s. 195-198, bibliogr., streszcz, 978-83-63058-81-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Creativetime
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2018 13:24 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 września 2021 14:01 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63058-81-4
BPP ID: (59, 43577) wydawnictwo zwarte #43577
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.