Wpływ obróbki termicznej na jakość dwóch mięśni szkieletowych tuczników rasy puławskiej.
Opis bibliograficzny
Wpływ obróbki termicznej na jakość dwóch mięśni szkieletowych tuczników rasy puławskiej. [AUT.] MICHAŁ PRASOW, MARCIN HAŁABIS, MAREK BABICZ, PIOTR SKAŁECKI, PIOTR DOMARADZKI, ANNA LITWIŃCZUK, AGNIESZKA KALINIAK. W: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018 s. 81-82. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o, 978-83-63761-74-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018, s. 81-82
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 czerwca 2018 15:02 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 stycznia 2020 09:23 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-74-5
BPP ID: (59, 43586) wydawnictwo zwarte #43586
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.