Wpływ rozdrobnienia i warunków suszenia na zawartość polifenoli i właściwości antyoksydacyjne suszu z marchwi (Daucus carota).
Opis bibliograficzny
Wpływ rozdrobnienia i warunków suszenia na zawartość polifenoli i właściwości antyoksydacyjne suszu z marchwi (Daucus carota). [AUT.] JUSTYNA BOCHNAK, MAŁGORZATA SIKORA, MICHAŁ ŚWIECA. W: XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018 s. 102. Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o, 978-83-63761-74-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej" Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity", Materiały konferencji naukowej, Lublin, 24-25 maj 2018, s. 102
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych "Libropolis" Sp. z o.o.
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2018 08:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2019 07:55 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-74-5
BPP ID: (59, 43594) wydawnictwo zwarte #43594
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.