Wpływ procesów kulinarnych, warunków przechowywania oraz technologii fresh cut na właściwości przeciwutleniające warzyw i owoców.
Opis bibliograficzny
Wpływ procesów kulinarnych, warunków przechowywania oraz technologii fresh cut na właściwości przeciwutleniające warzyw i owoców. [AUT.] MONIKA STASZOWSKA-KARKUT, MAŁGORZATA MATERSKA. W: Procesy technologiczne a jakość żywności / Pod redakcją naukową Karoliny M. Wójciak, Małgorzaty Karwowskiej, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 79-89, il., bibliogr, 978-83-63-761-75-2.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2018 10:52 |
Ostatnia aktualizacja: | 5 marca 2025 10:15 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c27
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63-761-75-2
BPP ID: (59, 43607) wydawnictwo zwarte #43607
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.