Ocena wpływu oddziaływań zwiazków fenolowych z białkami pokarmowymi i enzymami trawiennymi na efektywność hydrolizy w warunkach in vitro.
Opis bibliograficzny
Ocena wpływu oddziaływań zwiazków fenolowych z białkami pokarmowymi i enzymami trawiennymi na efektywność hydrolizy w warunkach in vitro. [AUT.] ŁUKASZ SĘCZYK, URSZULA GAWLIK-DZIKI, MICHAŁ ŚWIECA. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 75-86, il., bibliogr, 978-83-63761-51-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.60 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2018 12:53 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 listopada 2019 15:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c1a
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-51-6
BPP ID: (59, 43613) wydawnictwo zwarte #43613
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.