Brązowienie enzymatyczne niskoprzetworzonej żywności pochodzenia roślinnego.
Opis bibliograficzny
Brązowienie enzymatyczne niskoprzetworzonej żywności pochodzenia roślinnego. [AUT.] MAŁGORZATA SIKORA, URSZULA ZŁOTEK, MICHAŁ ŚWIECA. W: Prozdrowotne właściwości żywności. Aspekty żywieniowe i technologiczne, XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" : VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Lublin 2018, Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS, s. 87- 100, il., bibliogr, 978-83-63761-51-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Towarzystwo Wydawnictw Naukowych LIBROPOLIS
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.75 |
---|---|
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2018 12:57 |
Ostatnia aktualizacja: | 25 listopada 2019 15:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c19
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63761-51-6
BPP ID: (59, 43614) wydawnictwo zwarte #43614
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.