Influence of magnetron control on the quality the microwave processing of the food products.
Opis bibliograficzny
Influence of magnetron control on the quality the microwave processing of the food products. [AUT.] PIOTR MAKARSKI, IZABELA KUNA-BRONIOWSKA, MAREK KUNA-BRONIOWSKI. W: 2017 International Conference on Electromagnetic Devices and Processes in Environment Protection with Seminar Applications of Superconductors (ELMECO & AoS) [b.m.] 2017, IEEE, 3 s, il., bibliogr, 978-1-5386-1944-5. DOI: 10.1109/ELMECO.2017.8267726
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
IEEE
Rok: 2017
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 14 czerwca 2018 10:14 |
Ostatnia aktualizacja: | 11 stycznia 2021 09:54 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0062bad49b31cced96743
DOI
10.1109/ELMECO.2017.8267726
Strona WWW
https://ieeexplore.ieee.org/document/82…
Identyfikatory
ISBN: 978-1-5386-1944-5
e-ISBN: 978-1-5386-1943-8
BPP ID: (59, 43623) wydawnictwo zwarte #43623
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.