Variability in the sulfachlorpyrazine residue values in the edible poultry tissues.
Opis bibliograficzny
Variability in the sulfachlorpyrazine residue values in the edible poultry tissues. [AUT.] BEATA ŁEBKOWSKA-WIERUSZEWSKA, CEZARY JACEK KOWALSKI, ARTUR BURMAŃCZUK, MONIKA OSYPIUK, BOŻENA POLSKA. W: 2nd International Congress on Pathogens at the Human-Animal Interface (ICOPHAI): One Health for Sustainable Development, August 14-17, 2013 Summerville Resorts Porto de Galinhas, Brazil s. 209. Porto De Galinhas 2013, [VPH-Biotech Global Consortium].
Szczegóły publikacji
Źródło:
2nd International Congress on Pathogens at the Human-Animal Interface (ICOPHAI): One Health for Sustainable Development, August 14-17, 2013 Summerville Resorts Porto de Galinhas, Brazil, s. 209
Wydawca:
[VPH-Biotech Global Consortium]
Rok: 2013
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 lipca 2018 13:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 lipca 2018 13:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43713) wydawnictwo zwarte #43713
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.