Protein oxidation in meat and dry - cured meat products.
Opis bibliograficzny
Protein oxidation in meat and dry - cured meat products. [AUT.] PAULINA KĘSKA, JOANNA STADNIK. W: Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 78-83, il. bibliogr, 978-83-65917-97-3.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 lipca 2018 08:55 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c0d
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-97-3
e-ISBN: 978-83-65917-96-6
BPP ID: (59, 43726) wydawnictwo zwarte #43726
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.