Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ przemian fizykochemicznych na jakość wyrobów mięsnych fermentowanych podczas ich wytwarzania (The influence of the most important changes during processing of meat fermented products on the quality of final product)

Opis bibliograficzny

Wpływ przemian fizykochemicznych na jakość wyrobów mięsnych fermentowanych podczas ich wytwarzania (The influence of the most important changes during processing of meat fermented products on the quality of final product). [AUT.] ANNA KONONIUK, PAULINA KĘSKA. W: Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 97-103, il. bibliogr, 978-83-65917-97-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak], s. 97-103
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:17 lipca 2018 09:03
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-65917-97-3
e-ISBN: 978-83-65917-96-6
BPP ID: (59, 43729) wydawnictwo zwarte #43729

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się