Wpływ przemian fizykochemicznych na jakość wyrobów mięsnych fermentowanych podczas ich wytwarzania (The influence of the most important changes during processing of meat fermented products on the quality of final product)
Opis bibliograficzny
Wpływ przemian fizykochemicznych na jakość wyrobów mięsnych fermentowanych podczas ich wytwarzania (The influence of the most important changes during processing of meat fermented products on the quality of final product). [AUT.] ANNA KONONIUK, PAULINA KĘSKA. W: Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 97-103, il. bibliogr, 978-83-65917-97-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 lipca 2018 09:03 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c08
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-97-3
e-ISBN: 978-83-65917-96-6
BPP ID: (59, 43729) wydawnictwo zwarte #43729
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.