Fenole w formie związanej – charakterystyka i znaczenie w technologii żywności (Phenolics in bound form - characteristics and importance in food technology)
Opis bibliograficzny
Fenole w formie związanej – charakterystyka i znaczenie w technologii żywności (Phenolics in bound form - characteristics and importance in food technology). [AUT.] MAGDALENA MICHALAK, KLAUDIA GUSTAW, MAGDALENA POLAK-BERECKA. W: Żywienie i żywność. Część I / [ Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak] Poznań 2018, Młodzi Naukowcy, s. 110-116, il. bibliogr, 978-83-65917-97-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 17 lipca 2018 09:14 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00635ad49b31cced96c04
Identyfikatory
ISBN: 978-83-65917-97-3
e-ISBN: 978-83-65917-96-6
BPP ID: (59, 43731) wydawnictwo zwarte #43731
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.