Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wybrane problemy jakości żywności redaktorzy/ Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński (Selected problems of food quality / redaktorzy: Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński)

Opis bibliograficzny

Wybrane problemy jakości żywności redaktorzy/ Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński (Selected problems of food quality / redaktorzy: Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński). [RED.] MONIKA ŻUCHOWSKA-GRZYWACZ, RYSZARD ZIELIŃSKI. Radom 2018, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu, 215 s, il., bibliogr., sum, 978-83-7351-855-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
215 s.
Wydawca:
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7351-855-1
BPP ID: (59, 43795) wydawnictwo zwarte #43795

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się