Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych na rynku ukraińskim w porównaniu do serów krajowych.
Opis bibliograficzny
Jakość serów podpuszczkowych dojrzewających dostępnych na rynku ukraińskim w porównaniu do serów krajowych. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANNA LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK. W: Wybrane problemy jakości żywności / redaktorzy: Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński Radom 2018, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu, s. 185-194, il., bibliogr., sum, 978-83-7351-855-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.63 |
---|---|
Rekord utworzony: | 30 lipca 2018 12:43 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2021 21:28 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0066aad49b31cced99149
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7351-855-1
BPP ID: (59, 43796) wydawnictwo zwarte #43796
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.