Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wstępne wyniki badań wartości rzeźnej i jakości mięsa tuczników rasy puławskiej.

Opis bibliograficzny

Wstępne wyniki badań wartości rzeźnej i jakości mięsa tuczników rasy puławskiej. [AUT.] ANNA LITWIŃCZUK, PIOTR DOMARADZKI, MAREK BABICZ, MICHAŁ PRASOW, PIOTR SKAŁECKI, MARCIN HAŁABIS. W: Wybrane problemy jakości żywności / redaktorzy: Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński Radom 2018, Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu, s. 165-174, il., bibliogr., sum, 978-83-7351-855-1.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Wybrane problemy jakości żywności / redaktorzy: Monika Żuchowska-Grzywacz, Ryszard Zieliński, s. 165-174
Wydawca:
Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny im. Kazimierza Pułaskiego w Radomiu Uniwersytet Technologiczno-Humanistyczny w Radomiu
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.63
Rekord utworzony:30 lipca 2018 12:53
Ostatnia aktualizacja:26 listopada 2021 21:27

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7351-855-1
BPP ID: (59, 43797) wydawnictwo zwarte #43797

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się