Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of gluten free corn field bean pasta.
Opis bibliograficzny
Impact of xanthan gum addition on phenolic acids composition and selected properties of gluten free corn field bean pasta. [AUT.] G. WIDELSKA, K. KASPRZAK, J. WIDELSKI, K. KUPRYANIUK, K. ŻELIZKO, T. ONISZCZUK, A. ONISZCZUK. W: 11th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland), June 4th-7th, 2018 : Book of Abstract s. 117, bibliogr., P- 130. Lublin 2018, Dept. of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit, 978-83-923841-9-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
11th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland), June 4th-7th, 2018 : Book of Abstract, s. 117
Wydawca:
Dept. of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2018 10:07 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2018 10:07 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923841-9-9
BPP ID: (59, 44051) wydawnictwo zwarte #44051
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.