Phenolic acid content and antioxidant activity properties of extrudedcorn snacks enriched with kale.
Opis bibliograficzny
Phenolic acid content and antioxidant activity properties of extrudedcorn snacks enriched with kale. [AUT.] G. WIDELSKA, K. KASPRZAK, J. WIDELSKI, K. KUPRYANIUK, K. ŻELIZKO, M. OLECH, R. NOWAK, T. ONISZCZUK, A. ONISZCZUK. W: 11th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland), June 4th-7th, 2018 : Book of Abstract s.195, P-131. Lublin 2018, Dept. of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit, 978-83-923841-9-9.
Szczegóły publikacji
Źródło:
11th International Symposium on Chromatography of Natural Products, Lublin (Poland), June 4th-7th, 2018 : Book of Abstract, s.195
Wydawca:
Dept. of Pharmacognosy with Medicinal Plant Unit
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 września 2018 10:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2018 10:27 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-923841-9-9
BPP ID: (59, 44052) wydawnictwo zwarte #44052
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.