Kształtowanie cech tekstury batatów w procesie kulinarnym.
Opis bibliograficzny
Kształtowanie cech tekstury batatów w procesie kulinarnym. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGATA BLICHARZ-KANIA, AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, ZBIGNIEW KOBUS. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018 s.83. Koszalin 2018, Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 978-83-7365-494-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018, s.83
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2018 11:38 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2018 11:38 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7365-494-5
BPP ID: (59, 44094) wydawnictwo zwarte #44094
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.