Zmiany cech jakościowych tłoczonego na zimno oleju rzepakowego z dodatkiem oregano.
Opis bibliograficzny
Zmiany cech jakościowych tłoczonego na zimno oleju rzepakowego z dodatkiem oregano. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA, MARTA KRAJEWSKA. W: Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018 s.88. Koszalin 2018, Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej, 978-83-7365-494-5.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Budowa i eksploatacja maszyn przemysłu spożywczego : BEMS 2018 / XVIII Konferencja Naukowo-Techniczna,Koszalin-Ustronie Morskie, wrzesień 2018, s.88
Wydawca:
Wydawnictwo Uczelniane Politechniki Koszalińskiej
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 października 2018 11:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 października 2018 11:59 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7365-494-5
BPP ID: (59, 44097) wydawnictwo zwarte #44097
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.