Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ czasu osmotycznego odwadniania wiśni na kinetykę konwekcyjnego dosuszania i cechy jakościowe suszu.

Opis bibliograficzny

Wpływ czasu osmotycznego odwadniania wiśni na kinetykę konwekcyjnego dosuszania i cechy jakościowe suszu. [AUT.] HELENA LIS, MAŁGORZATA LIS, LESZEK LIPNICKI. W: Postęp techniczny i organizacyjny w przetwórstwie żywności (materiały konferencyjne). VIII Szkoła letnia. Krasnobród, 1999. [Krasnobród], [b. w.], 1999. - S. 30.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp techniczny i organizacyjny w przetwórstwie żywności (materiały konferencyjne). VIII Szkoła letnia. Krasnobród, 1999,
Wydawca:
[b. w.], 1999. - S. 30
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:42

Identyfikatory

BPP ID: (59, 4413) wydawnictwo zwarte #4413
PBN ID (hist.): 4413

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się