Freeze-dried elderberry and chokeberry as natural colourants for gluten-free wafer sheets.
Opis bibliograficzny
Freeze-dried elderberry and chokeberry as natural colourants for gluten-free wafer sheets. [AUT.] R. RÓŻYŁO, M. WÓJCIK, D. DZIKI, B. BIERNACKA, S. GAWŁOWSKI, Z. ADAM. W: ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin s.143. Lublin 2018, [b.w.], 978-83-89969-59-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
ICA 2018, 12th International Conference on Agrophysics: Soil, Plant&Climate, Book of Abstracts, 17-19 September, 2018 Lublin, s.143
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 października 2018 10:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 2 października 2018 10:13 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-89969-59-0
BPP ID: (59, 44131) wydawnictwo zwarte #44131
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.