Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Substancje bioaktywne w krajowych owocach.

Opis bibliograficzny

Substancje bioaktywne w krajowych owocach. [AUT.] BOŻENA KICZOROWSKA, WIOLETTA SAMOLIŃSKA, RENATA KLEBANIUK, PIOTR KICZOROWSKI. W: Materiały XII Ogólnopolskiej Konferencji "Flawonoidy i ich zastosowanie". Streszczenia, 9-11 maja 2018 r. Łańcut s. 42, Tytuł i tekst równolegle w języku angielskim. Łańcut 2018, Oficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej, 978-83-7934-208-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Materiały XII Ogólnopolskiej Konferencji "Flawonoidy i ich zastosowanie". Streszczenia, 9-11 maja 2018 r. Łańcut, s. 42
Wydawca:
Oficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 października 2018 08:36
Ostatnia aktualizacja:3 października 2018 08:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-7934-208-2
BPP ID: (59, 44145) wydawnictwo zwarte #44145

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się