The effect of using fermented protein products in turkey feed on the redox status of the blood (Wpływ stosowania fermentowanych produktów białkowych w żywieniu indyków na status redox krwi)
Opis bibliograficzny
The effect of using fermented protein products in turkey feed on the redox status of the blood (Wpływ stosowania fermentowanych produktów białkowych w żywieniu indyków na status redox krwi). [AUT.] E. CHOLEWIŃSKA, K. OGNIK, A. STĘPNIOWSKA, A. DRAŻBO. W: XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej [B. m.] 2018, APRA sp. z o.o, s. 102-103, 978-83-948962-1-8.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXX Międzynarodowe Sympozjum Drobiarskie PB WPSA „Nauka praktyce – praktyka nauce” : Streszczenia doniesień naukowych, 10-12.09.2018 r., Zegrze, Poland = XXX International Poultry Science Symposium PB WPSA “Science to Practice – Practice to Science” : Book of research abstracts / Polski Oddział Światowego Stowarzyszenia Wiedzy Drobiarskiej, s. 102-103
Wydawca:
APRA sp. z o.o.
Rok: 2018
Język: Angielski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji miedzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2018 09:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 3 października 2018 09:13 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-948962-1-8
BPP ID: (59, 44148) wydawnictwo zwarte #44148
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.