Wpływ przedsiewnego oddziaływania pola magnetycznego na właściwości chemiczne i technologiczne pszenicy.
Opis bibliograficzny
Wpływ przedsiewnego oddziaływania pola magnetycznego na właściwości chemiczne i technologiczne pszenicy. [AUT.] STANISŁAW PIETRUSZEWSKI, KRZYSZTOF KORNARZYŃSKI. W: Postęp techniczny i organizacyjny w przetwórstwie żywności (materiały konferencyjne). VIII Szkoła letnia. Krasnobród, 1999. [Krasnobród], [b. w.], 1999. - S. 38.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp techniczny i organizacyjny w przetwórstwie żywności (materiały konferencyjne). VIII Szkoła letnia. Krasnobród, 1999,
Wydawca:
[b. w.], 1999. - S. 38
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 4417) wydawnictwo zwarte #4417
PBN ID (hist.): 4417
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.