Wpływ czasu przechowywania w warunkach chłodniczych na stabilność oksydacyjną mięsa tuczników rasy puławskie.
Opis bibliograficzny
Wpływ czasu przechowywania w warunkach chłodniczych na stabilność oksydacyjną mięsa tuczników rasy puławskie. [AUT.] PIOTR DOMARADZKI, ANNA LITWIŃCZUK, MAREK BABICZ, PIOTR SKAŁECKI, MAŁGORZATA DMOCH, MICHAŁ PRASOW, MAŁGORZATA RYSZKOWSKA-SIWKO, BEATA CIUPAK. W: Wyzwania zootechniki w warunkach rolnictwa zrównoważonego : LXXXIII Zjazd Naukowy Polskiego Towarzystwa Zootechnicznego, Konferencja Międzynarodowa. Streszczenia, Lublin, 19–21 września 2018 r. / Redakcja merytoryczna Marek Babicz s. 208, Tytuł równolegle w języku angielskim. Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2018 11:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 września 2024 15:14 |
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-279-8
BPP ID: (59, 44202) wydawnictwo zwarte #44202
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.