Badanie właściwości fizycznych mąk z różnych surowców roślinnych.
Opis bibliograficzny
Badanie właściwości fizycznych mąk z różnych surowców roślinnych. [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. W: Postęp techniczny i organizacyjny w przetwórstwie żywności (materiały konferencyjne). VIII Szkoła letnia. Krasnobród, 1999. [Krasnobród], [b. w.], 1999. - S. 43.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postęp techniczny i organizacyjny w przetwórstwie żywności (materiały konferencyjne). VIII Szkoła letnia. Krasnobród, 1999,
Wydawca:
[b. w.], 1999. - S. 43
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:42 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 4421) wydawnictwo zwarte #4421
PBN ID (hist.): 4421
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.