Ocena jakości mlecznych napojów fermentowanych produkowanych na bazie mleka krów rasy simentalskiej utrzymywanych w gospodarstwach ekologicznych.
Opis bibliograficzny
Ocena jakości mlecznych napojów fermentowanych produkowanych na bazie mleka krów rasy simentalskiej utrzymywanych w gospodarstwach ekologicznych. [AUT.] ANETA BRODZIAK, JOLANTA KRÓL, ANNA WOLANCIUK, JOANNA BARŁOWSKA, MONIKA KĘDZIERSKA-MATYSEK. W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie s. 51. Kraków 2018, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-946796-3-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, s. 51
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2018 13:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 października 2018 13:11 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec0066aad49b31cced99107
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-3-7
BPP ID: (59, 44212) wydawnictwo zwarte #44212
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.