Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi.
Opis bibliograficzny
Porównanie zawartości składników bioaktywnych w nasionach oraz innych częściach anatomicznych soi. [AUT.] MARZENA PABICH, MAŁGORZATA MATERSKA, MONIKA STASZOWSKA-KARKUT. W: Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie s. 64. Kraków 2018, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 978-83-946796-3-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Żywność a składniki bioaktywne. XIII Konferencja Naukowa z cyklu "Żywność XXI wieku, Kraków, 24-25 września 2018 r. : komunikaty / Iwona Drożdż,Tomasz Tarko, Emilia Bernaś, Marta Liszka-Skoczylas, Jacek Słupski (redaktorzy) ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Oddział Małopolski, Wydział Technologii Żywności. Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, s. 64
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 października 2018 13:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 października 2018 13:16 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-3-7
BPP ID: (59, 44213) wydawnictwo zwarte #44213
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.