Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż.
Opis bibliograficzny
Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż. [RED.] JACEK SŁUPSKI, TOMASZ TARKO, IWONA DROŻDŻ. Kraków 2018, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, 175 s, 978-83-946796-2-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
175 s.
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Książka
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Linki zewnętrzne
PBN
5ebffda6ad49b31ccece2f53
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-2-0
BPP ID: (59, 44254) wydawnictwo zwarte #44254
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.