Wpływ serwatki kwasowej na wybrane cechy jakościowe wołowych produktów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Wpływ serwatki kwasowej na wybrane cechy jakościowe wołowych produktów mięsnych. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, WERONIKA SOKOŁOWSKA, ANNA KONONIUK, KAROLINA M. WÓJCIAK. W: Surowce pochodzenia zwierzęcego jako źródło składników bioaktywnych / Redaktorzy Jacek Słupski, Tomasz Tarko, Iwona Drożdż Kraków 2018, Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, s. 164-175, il., bibliogr. [Materiały z XIII Konferencji Naukowej z cyklu "Żywność XXI wieku" : Żywność a składniki bioaktywne], 978-83-946796-2-0.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Oddział Małopolski Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.75 |
---|---|
Rekord utworzony: | 9 października 2018 16:23 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 września 2019 11:23 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00634ad49b31cced96bda
Strona WWW
http://www.pttzm.org/attachments/File/M…
Identyfikatory
ISBN: 978-83-946796-2-0
BPP ID: (59, 44256) wydawnictwo zwarte #44256
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.