Wpływ substancji zawartych w alkoholowym wyciągu z orzecha włoskiego (Juglans regiaL.) na gronkowca złocistego (Staphylococcus aureus).
Opis bibliograficzny
Wpływ substancji zawartych w alkoholowym wyciągu z orzecha włoskiego (Juglans regiaL.) na gronkowca złocistego (Staphylococcus aureus). [AUT.] AGATA KLIMCZAK, MATEUSZ JARMUŁ, ALICJA SŁUPSKA. W: XV Międzynarodowe Seminarium Studenckich Kół Naukowych nt. "Środowisko - Zwierzę - Produkt" : V Konferencja Doktorantów, Lublin, 17 kwietnia 2018 r. / Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie s. 92, Tytuł równolegle w języku angielskim. Lublin 2018, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 października 2018 10:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 września 2024 16:27 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 44320) wydawnictwo zwarte #44320
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.