Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wpływ pH i stężenia białka na temperaturę żelowania koncentratu białek serwatkowych.

Opis bibliograficzny

Wpływ pH i stężenia białka na temperaturę żelowania koncentratu białek serwatkowych. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, BOHDAN ACHREMOWICZ. W: Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VI Sesja Naukowa. Olsztyn, 1997, 20-21 luty s. 273-276, il., bibliogr.Organizator: Instytut Technologii Mleczarskiej, Wydział Technologii Żywności Akademii Rolniczo-Technicznej w Olsztynie ; Krajowe Porozumienie Spóldzielni Mleczarskich w Warszwie : Przedsiębiorstwo Handlu Zagranicznego Spółdzielni Mleczarskich "LACPOL" Sp. z o.o. w Warszawie, [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w technologii, technice i organizacji mleczarstwa. VI Sesja Naukowa. Olsztyn, 1997, 20-21 luty, s. 273-276
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 1997
Język: Polski
Charakter formalny: Referat zjazdowy konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:16 kwietnia 2018 14:23

Identyfikatory

BPP ID: (59, 4435) wydawnictwo zwarte #4435
PBN ID (hist.): 4435

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się