Menu
Naciśnij / aby szukać

Charakterystyka skafoldów na bazie chitozanu, kolagenu oraz kwasu hialuronowego -badania biologiczne.

Opis bibliograficzny

Charakterystyka skafoldów na bazie chitozanu, kolagenu oraz kwasu hialuronowego -badania biologiczne. [AUT. KORESP.] B. KACZMAREK, [AUT.] A. SIONKOWSKA, KRZYSZTOF ŁUKOWICZ, A. M. OSYCZKA, MAGDALENA GOŁYŃSKA, TOMASZ SZPONDER, IZABELA POLKOWSKA. W: BioOrg: II Ogólnopolskie Sympozjum Chemii Bioorganicznej, Organicznej i Biomateriałów, 02.12.2017 : materiały konferencyjne s. 18-20, il., biblogr. sum. Poznań 2017, Wydział Technologii Chemicznej Politechniki Poznańskiej, 978-83-916087-5-3.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
BioOrg: II Ogólnopolskie Sympozjum Chemii Bioorganicznej, Organicznej i Biomateriałów, 02.12.2017 : materiały konferencyjne, s. 18-20
Wydawca:
Wydział Technologii Chemicznej Politechniki Poznańskiej
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 października 2018 14:54
Ostatnia aktualizacja:20 listopada 2019 13:45

Identyfikatory

ISBN: 978-83-916087-5-3
BPP ID: (59, 44355) wydawnictwo zwarte #44355

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się